Syltning og fermentering af sæsonens råvarer

HOLD
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Kurset retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationer, caféer, kantiner og lignende.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende viden om fermentering og syltning til:
At udvikle og fremstille chutneys, kraut, pickles, olier og drikke af sæsonens råvarer.
At udnytte overskud fra madtilberedningen til at producere forråd og mindske madspild.
At udvikle og forfine gastronomisk velsmag i nye og klassiske retter ved tilsætning af syltede og fermenterede produkter.
At efterleve specifikke hygiejneregler gældende for området.

Fagnummer: 48682 Syltning og fermentering af sæsonens råvarer Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 2.080,10