Råvarekendskab 1,0

HOLD

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
19783 - Råvarekendskab 1,0

Beskrivelse: Eleven kan redegøre for råvarernes anvendelsesområder, produktionsmæssigt og kvalitetsmæssigt

Eleven kan kvalitetsvurdere meltyper, fedtstoffer, marcipan og bagemasser, chokoladetyper, sukkerarter og sødemidler, der anvendes i produktionen.

Eleven kan forbehandle frø- og kernetyper

Eleven kan anvende og behandle relevante hævemidler, stivelsesprodukter, æg og mælkeprodukter

Eleven kan anvende sin viden om relevant fødevarelovgivning i vurderingen af de varer, der indgår i produktionen

Eleven kan redegøre for miljømæssige, sundhedsmæssige og etiske overvejelser i forbindelse med produktionen og valg af råvare ud fra de i tiden anvendte mærkningsordninger.

Fagnummer: 19783 Råvarekendskab 1,0 Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.666,50