Afdækning af administrative processer til RPA

HOLD

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
21970 - Afdækning af administrative processer til RPA

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte administrative medarbejdere, der skal i gang med eller arbejder med digitalisering og automatisering af administrative opgaver og processer ved hjælp af RPA/softwarerobotter.Det anbefales, at deltageren har gennemført kurset "Introduktion til RPA i administrative funktioner" eller har tilsvarende kvalifikationer.

Beskrivelse: Deltageren kan kortlægge og visualisere administrative processer i virksomheden. Deltageren kan identificere de administrative processer, hvor det giver mening at etablere en RPA (Robotic Process Automation). Deltageren får kendskab til de strukturer der ligger i databaser, herunder begrebet nøgler. Deltageren kan anvende en værdistrømsanalyse, til at kortlægge de administrative processer eller dele af administrative processer, der giver mest værdi at automatisere via en RPA. Deltageren kan analysere og beregne hvornår indsatsen med at etablere en RPA, kan betale sig.

Fagnummer: 21970 Afdækning af administrative processer til RPA Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90