Råvarernes egenskaber

HOLD

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
20873 - Råvarernes egenskaber

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte der ønsker at lære mere om forskellige råvarers egenskaber i madfremstilling med fokus på årstidernes råvarer og den ernæringsmæssige samt sensoriske værdi.

Beskrivelse: Du opnår viden der gør dig i stand til:
At redegøre for sammensætning af råvarer, der i tilberedning også komplimenterer hinanden gennem deres kemiske egenskaber.
At forklare hvordan årstidernes varierende udbud af friske råvarer i måltidsplanlægningen.
At forklare råvarernes ernæringsmæssige værdi og sensoriske kvaliteter.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At fremstille mad og måltider i institutionskøkkener under hensyntagen til råvarernes smags- og farvestoffer samt madlavningstekniske egenskaber.
At anvende varierede tilberedningsmetoder.
At optimere udnyttelsen af råvarer ved brug af egnede tilberedningsmetoder og korrekt portionering.

Fagnummer: 20873 Råvarernes egenskaber Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90