Forarbejdning af råvaretyper

HOLD

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
48825 - Forarbejdning af råvaretyper

Målgruppe: Medarbejdere som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Udvælge og vurdere råvarer ud fra kvalitet, økologi, lokalitet/nationalitet og madtekniske egenskaber.
Klargøre og tilberede råvarer, så næringsstofferne bedst muligt bevares.
Klassificere råvarer med gode kilder til sundhedsfremmende stoffer
Minimere madspild ved optimal udnyttelse af de enkelte råvarer.

Kompetencerne kan opnås inden for en af følgende råvaregrupper:
____ Kød og vildt
____ Fisk, skaldyr og bløddyr
____ Grøntsager og frugt
____ Bønner og linser
____ Korn og spirer

Fagnummer: 48825 Forarbejdning af råvaretyper Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60