Bagning med surdej i køkkener

HOLD

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
20961 - Bagning med surdej i køkkener

Målgruppe: Faglærte og ikke-faglærte med erfaring og kompetence inden for tilberedning af måltider, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At forklare surdejes egenskaber og bageingrediensernes funktionelle egenskaber.
At forklare bageteknikker med surdeje.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At anvende surdej til at bage brød, madbrød og boller.
At fremstille og passe forskellige former for surdej.
At kvalitetsvurdere surdej og bedømme brød, madbrød og boller bagt med surdej med henblik på at udvikle og tilpasse smag.

Fagnummer: 20961 Bagning med surdej i køkkener Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60