Skilning og udskylning af ferske krustarme

HOLD

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
22612 - Skilning og udskylning af ferske krustarme

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke faglærte, der arbejder eller ønsker at arbejde med skilning og udskylning af krustarme.

Beskrivelse: Du opnår viden der gør dig i stand til:
At beskrive de arbejds- og produktbeskrivelser, der gælder ved skilning og udskylning af krustarme.
At beskrive hvordan man udvælger, anvender og vedligeholder arbejdsstation og værktøj ergonomisk og sikkerhedsmæssigt korrekt.
At beskrive basale regler for fødevaresikkerhed i arbejdet som tarmtekniker, herunder hygiejne, normer og ergonomi.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At udvælge, vedligeholde og anvende arbejdsstation og det værktøj, der bruges ved skilning og udskylning af krustarme ergonomisk og sikkerhedsmæssigt korrekt.
At rundskille, affedte, afskære, oplukke og udskylle krustarme.
At efterleve basale fødevaresikkerhedsregler i tarmafdelingen.

Fagnummer: 22612 Skilning og udskylning af ferske krustarme Varighed 10 dage