Beskrivelse:
Eleven har kendskab til optimale dyrknings- og klimaforhold for produktion af udvalgte grøntsager på friland
Eleven har kendskab til forskellige produktionsformer og dyrkningsteknikker for produktion af udvalgte grøntsager på friland
Eleven har kendskab til produktion i plantetunnel, overdækning m.m., herunder regulering af varme og luftfugtighed m.m.
Eleven har kendskab til forudsætninger optimal planteetablering ved produktion af udvalgte grøntsager på friland
Eleven har, ved produktion af udvalgte grøntsager på friland, kendskab til planternes behov for næringsstoffer og vand
Eleven har, for udvalgte grøntsager på friland, kendskab til sygdomme og skadedyr som kan angribe planterne
Eleven har kendskab til metoder for bekæmpelse af ukrudt, sygdomme og skadedyr ved produktion af udvalgte grøntsager på friland
Eleven har kendskab til optimale høsttidspunkter, høstmetoder, sortering og opbevaring af udvalgte grøntsager på friland
Eleven har kendskab til produktionsstyring, optimering af arbejdsprocesser og arbejdsgange ved produktion af frugt og grønt
Eleven har kendskab til den estimerede arbejdskraft for produktion af udvalgte frugt og grøntsagskulturer på friland.
Eleven har kendskab til økonomien ved produktion af udvalgte grøntsager på friland.