Opsætn. og fugning af fliser m. epoxyhold. produkt

HOLD

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
48541 - Opsætn. og fugning af fliser m. epoxyhold. produkt

Målgruppe: Murere og andre med tilsvarende kvalifikationer eller praktisk erhvervserfaring, som har eller ønsker job inden for området. Det er en forudsætning for deltagelse, at deltageren har bevis fra kurset Pers. sikkerhed v arbejde med epoxy og isocyanater.

Beskrivelse: Deltageren kan:
Fuge klinker og fliser med epoxyholdig produkter ud fra viden om forskellige epoxyholdige produkter til brug for opsætning og fugning af klinker og fliser
Udføre arbejdet hensigtsmæssigt i forhold til de sikkerheds- og arbejdsmiljømæssige regler, som knytter sig til arbejde med epoxyholdige materialer.
Planlægge og forestå en kvalitetssikring af eget og andres arbejde i forhold til en given standard og kan samtidig sikre overholdelse af sikkerheds- og arbejdsmiljømæssige forhold.
Udføre arbejdet under hensyn til de regler, som gælder for bortskaffelse af brugte værktøjer, arbejdstøj, vand, der er brugt under rengøring, o.a.

Fagnummer: 48541 Opsætn. og fugning af fliser m. epoxyhold. produkt Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 134,00 Uden for målgruppe: DKK 1.383,60