Ladestandere til elbiler - installation

HOLD

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
49712 - Ladestandere til elbiler - installation

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte elektrikere og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer om installation af ladestandere til elbiler.

Beskrivelse: Efter kurset kan deltageren dimensionere og installere ladepunkter til elbiler samt programmere disse så driften optimeres. Det betyder:
Deltageren har viden om gældende love, regler og standarder om installation af ladepunkter til elbiler.
Deltageren dimensionerer installationen til ladepunkter på op til 22kW pr. stk., herunder valg af kortslutning- og overbelastningsbeskyttelse, kabeltværsnit, RCD og jordelektrode.
Deltageren er, ved installation af ladepunkt til eksisterende installation, opmærksom på om installationen kan bære belastningen, herunder konfigurering af den maksimale ladestrøm.
Deltageren anvender viden om fasefordeling ved installation af flere ladepunkter til samme hovedforsyning.
Deltageren anvender viden om kapslingsklasser, måling af overgang til neutral jord, krav til placering(højde), tæthed (forskruninger) og plombering.
Deltageren kan fremføre kabler direkte i jord til ladepunkter efter gældende regler.
Deltageren har viden om programmering af flere ladepunkter i samme installation, herunder optimering af opladning i forhold til antallet af ladepunkter.
Deltageren har kendskab til opkobling til eksisterende betalingssystem hos kunden.
Deltageren kan anvende producentens produktoplysninger, installationsanvisninger og krav til installationen.

Fagnummer: 49712 Ladestandere til elbiler - installation Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 1.031,90