Køkkenets produktion af dej til brød og kager

HOLD

05-12-2023
Køkkenets produktion af dej til brød og kager
Enner Mark Fængsel
2 dage Daghold
06-12-2023
Køkkenets produktion af dej og kager
Enner Mark Fængsel
2 dage Daghold
11-12-2023
Køkkenets produktion af dej til brød og kager
Enner Mark Fængsel
2 dage Daghold
13-12-2023
Køkkenets produktion af dej til brød og kager
Enner Mark Fængsel
2 dage Daghold
15-12-2023
Køkkenets produktion af dej til brød og kager
Enner Mark Fængsel
2 dage Daghold
19-12-2023
Køkkenets produktion af dej til brød og kager
Enner Mark Fængsel
2 dage Daghold
21-12-2023
Køkkenets produktion af dej til brød og kager
Enner Mark Fængsel
2 dage Daghold
48814 - Køkkenets produktion af dej til brød og kager

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment:
- Fremstille forskellige typer dej til produktion af brød og kager samt anvende forskellige bake off produkter.
- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48814 Køkkenets produktion af dej til brød og kager Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 268,00 Uden for målgruppe: DKK 1.529,60