Introduktion til forædling af kød

HOLD

02-12-2024
Introduktion til forædling af køb
UCH, Døesvej 70, Holstebro
2 dage Daghold
49584 - Introduktion til forædling af kød

Målgruppe: Nye medarbejdere uden uddannelse som industrislagtere på slagteriet.

Beskrivelse: Deltageren kan:
- under vejledning klargøre kødstykker til marinering eller saltning
- under vejledning anvende relevante maskiner og udstyr, herunder lynhakker og pølsestopper til arbejdsopgaver inden for forædling
- under vejledning fremstille farsvarer
- følge gældende forskrifter for maskinsikkerhed og opnå kendskab til ergonomisk korrekte arbejdsstillinger
- efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne.

Fagnummer: 49584 Introduktion til forædling af kød Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 2.306,20