HOLD
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Beskrivelse: Eleven kan producere og anvende forskellige saltemetoder og røge metoder.

Eleven kan varmebehandle forskellige saltede og røgede produkter

Eleven kan planlægge og producere forskellige typer af pølsemager varer

Eleven kan anvende gældende lovgivning på området

Fagnummer: 17494 Forædling Varighed 7,5 dage AMU-pris: DKK 945,00 Uden for målgruppe: DKK 5.172,88
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus i enten Herning, Ringkøbing-Skjern, Skive eller Holstebro.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 945,00
Uden for målgruppe:
DKK 5.172,88
Forbehold og information
AMU tilmeldingsbetingelser, tilskud og vilkår

Hvert AMU-kursus afsluttes med en test. Når testen er bestået udstedes et AMU-b...

Læs mere
Vejledning om tilmelding

Tilmelding til arbejdsmarkedsuddannelser og ansøgning om VEU-godtgørelse foregå...

Læs mere
Vær obs på!

Fra 1. august er det et lovkrav, at alle skolens adresser er tobaksfri. Det gæl...

Læs mere