Medarbejder

På UCH hjælper vi dig med din personlige udvikling - uanset om det er til dit nuværende job eller du skal videre i din karriere.
 
Vi har faglige kurser, som kan hjælpe med et faglige kompetenceløft men også kurser der udvikler din personlighed. Det er blot et spørgsmål om, at du fortæller os, hviket behov du har, så kan vi hjælpe dig med at matche det eller de rigtige kurser.
 
Mange af vore udbudte kurser er AMU-kurser som du skal tilmelde dig via efteruddannelse.dk som er et fælles tilmeldingssystem for alle erhvervsskoler i Danmark. Du bliver automatisk viderestillet via tilmeldingsknappen på vore kurser - dog er det en nødvendighed at du tilmelder dig via en pc, da efteruddannelse.dk ikke kan håndtere mobile tilmeldinger.
 
I nogle virksomheder, er det kun få personer der har adgang til at tilmelde medarbejderne på kurser, derfor kan det være nødvendigt at få denne person til at tilmelde dig. Oplever I problemer i forbindelse med tilmeldingen, må I også meget gerne kontakte vores kursussekretærer, som kan hjælpe.
Charlotte Kastrup
GWO vindmøllekurser | Fødevarer og økologi
Uddannelseskonsulent
Skriv en besked
Hanne Jepsen
Transporterhvervene | Lager og logistik | Industri og metal
Uddannelseskonsulent
Skriv en besked
Per Dam Hansen
Ledelse og HR
Virksomhedskonsulent
Skriv en besked