Medarbejder

På UCH hjælper vi dig med din personlige udvikling - uanset om det er til dit nuværende job eller du skal videre i din karriere.
 
Vi har faglige kurser, som kan hjælpe med et fagligt kompetenceløft men også kurser der udvikler din personlighed. Det er blot et spørgsmål om, at du fortæller os, hviket behov du har, så kan vi hjælpe dig med at matche det eller de rigtige kurser.
 
Mange af vore udbudte kurser er AMU-kurser som du skal tilmelde dig via voksenuddannelse.dk som er et fælles tilmeldingssystem for alle erhvervsskoler i Danmark. Du bliver automatisk viderestillet via tilmeldingsknappen på vore kurser - dog er det en nødvendighed at du tilmelder dig via en pc, da efteruddannelse.dk ikke kan håndtere mobile tilmeldinger.
 
I nogle virksomheder, er det kun få personer der har adgang til at tilmelde medarbejderne på kurser, derfor kan det være nødvendigt at få denne person til at tilmelde dig. Oplever I problemer i forbindelse med tilmeldingen, må I også meget gerne kontakte vores kursussekretærer, som kan hjælpe.
Sæt filer

Indeholder flere felter til at præcisere og filtrere på kurserne i kursuslisten på siden. Når værdier vælges i dette filter, opdateres kursuslisten på siden, ud fra den indtastede filtrering.