Fødevareledelse

På UCH har vi gennem mange år beskæftiget os med virksomheder i fødevare- og oplevelsesbranchen.

Vi har opbygget en solid erfaring i forhold til at rådgive og supportere faglig og forretningsmæssig udvikling, og det har skabt grundlag for en ny lederuddannelse målrettet brancherne inden for fødevarer.

Faglig dygtighed og godt lederskab er fortsat opskriften på vækst for virksomheder i fødevare- og oplevelsesbranchen.

Udfordringerne vil fremadrettet være koncentreret om at få del i det voksende markedspotentiale. Det vil kræve en styrkelse af både ledere og medarbejdere, klare koncepter, services og økonomisk formåen.       

Det er en spændende og samtidig krævende udvikling, som møder organisationen og virksomheden i fremtiden.  

Ambitionen med lederuddannelsen er at klæde dig på til at gå forrest og sætte dagsorden for succes. Din ledelse af interne ressourcer er i centrum, og vi tager fat i alle de led i kæden, der påvirker kundernes oplevelse og skaber værdi. Vi kommer med værktøjer og tænkning, der gør en forskel i din ledelse. Du møder deltagere med forskellig baggrund og erfaring, og det er en af styrkerne i uddannelsen.

Der er tale om en formelt kompetencegivende uddannelse på akademiniveau, der også tæller på dit CV.

Lederuddannelsen er modul-opdelt og det første modul er ”Ledelse i praksis”

Underviserne fortæller

Lyder det spændende og vil du gerne vide mere - læs brochuren eller kontakt os.
 
Vil du opdateres på udviklingsmuligheder fra KursusCentret, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
Tilknyttet fil: Brochure - Fødevareledelse