Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet

HOLD

05-05-2025
Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet
UCH, Døesvej 70, Holstebro
2 dage Daghold
48036 - Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet

Målgruppe: Arbejsmarkedsuddannelsen henvender sig til medarbejdere, som er beskæftiget inden for bager- og konditorområdet.

Beskrivelse: Deltageren kan:
Fremstille et udvalg af is baseret på de grundlæggende istyper: creme, parfait og sorbet.
Arbejde med forskellige former for tilsætning af stabilisatorer og smagsstoffer til de grundlæggende istyper.
Anvende forskellige teknikker til indfrysning og dekoration af is.
Fremstille is, der efterlever gældende lovgivning og regler for hygiejne og opbevaring.

Fagnummer: 48036 Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 428,00 Uden for målgruppe: DKK 1.664,30