Emballering og etikettering af kødprodukter

HOLD

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere beskæftiget med udbening, forædling og pakning af kødstykker inden i industrislagtning og fødevareindustri.

Beskrivelse: Deltageren kan:
under vejledning klargøre og emballere kødprodukter i forskellige typer af emballage.
pakke kød med baggrund i kendskab til forskellige pakkemetoder samt lovkrav til kvalitet og holdbarhed for kødprodukter.
etikettere pakker med kød ud fra viden om lovkrav til etikettering.
følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved arbejdsopgaver inden for emballering og etikettering af kødprodukter.
efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne.

Fagnummer: 48017 Emballering og etikettering af kødprodukter Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 1.137,05