Brødbagning for gastronomer

HOLD

11-05-2026
Brødbagning for gastronomer
UCH, Døesvej 70, Holstebro
3 dage Daghold
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus i enten Herning, Ringkøbing-Skjern, Skive eller Holstebro.
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
20960 - Brødbagning for gastronomer

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, der arbejder med eller ønsker at arbejde med fremstilling af brød i restauranter, hotelkøkkener og kantiner.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive forskellige bageteknikker til brødbagning.
At redegøre for forskellige hævemetoder og deres anvendelse.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At fremstille forskellige kuvertbrød og madbrød.
At anvende forskellige meltyper, hævemetoder og bageteknikker.
At arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 20960 Brødbagning for gastronomer Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 2.366,45