Bæredygtighed i storkøkkener

HOLD
05-09-2022
Bæredygtighed i storkøkkener
UCH, Døesvej 70, Holstebro
3 dage Daghold
13-09-2022
Bæredygtighed i storkøkkener
UCH, Døesvej 70, Holstebro
3 dage Daghold
19-09-2022
Bæredygtighed i storkøkkener
UCH, Døesvej 70, Holstebro
3 dage Daghold
27-09-2022
Bæredygtighed i storkøkkener
UCH, Døesvej 70, Holstebro
3 dage Daghold

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge en madproduktion med udgangspunkt i viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer.
Ud fra udbuddet af globale råvarer på det danske marked tage stilling til anvendelsen af disse i køkkenet.
Beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild i forbindelse med produktion af måltider.

Fagnummer: 48771 Bæredygtighed i storkøkkener Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 2.080,10