Bæredygtig madfremstilling

HOLD
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Faglærte gastronomer eller tilsvarende, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
- Planlægge bæredygtig køkkenproduktion i relation til miljø og ressourceforbrug samt sæsonvarer.
- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne i relation til målet.
- Minimere køkkenets madspild ved at:
Udnytte råvarer optimalt i klargøring og tilberedning.
Beregne passende portionsstørrelser.
Foretage hensigtsmæssige indkøb.
Genanvende køkkenets overproduktion effektivt.
Lade overskud indgå i et forrådslager.

Fagnummer: 48816 Bæredygtig madfremstilling Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40