Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik

HOLD

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod faglærte samt medarbejdere med lignende kompetencer, der beskæftiger sig med fx planlægning, produktion og salg i bageri/konditori & gourmetslagterbutik.

Beskrivelse: Du opnår viden om:
Butikkens overordnede koncept og formulering af en bæredygtig profil for butikken
Udvikling af konkrete bæredygtige butikskoncepter og varesortiment

Du kan anvende den opnåede viden til at:
Tilpasse og videreudvikle butikkens koncept og sortiment med fokus på bæredygtighed.
Identificere trends i samfundet og indarbejde disse ved udvikling af sortiment og indretning med bæredygtig profil

Fagnummer: 49845 Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40