Afrivning, udskylning og pudsning af fedtender

HOLD

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
22589 - Afrivning, udskylning og pudsning af fedtender

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke faglærte, der arbejder eller ønsker at arbejde med produktion af fedtender.

Beskrivelse: Du opnår viden der gør dig i stand til:
At beskrive de arbejds- og produktbeskrivelser, der er gældende ved afrivning, udskylning og pudsning af fedtender.
At beskrive, hvordan man udvælger, anvender og vedligeholder arbejdsstation og værktøj ergonomisk og sikkerhedsmæssigt korrekt.
At beskrive basale regler for fødevaresikkerhed i arbejdet som tarmtekniker, herunder hygiejne, normer og ergonomi.

Du baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At udvælge, vedligeholde og anvende arbejdsstation og det værktøj, der bruges ved afrivning, udskylning og pudsning af fedtender.
At afrive, udskylle og pudse fedtender.
At efterleve basale fødevaresikkerhedsregler i tarmafdelingen.

Fagnummer: 22589 Afrivning, udskylning og pudsning af fedtender Varighed 10 dage