Kursusinformation

Hjemmesideopbygning med CMS - Wordpress

  • Har du en hjemmeside, som trænger til en opdatering, men mangler den tekniske know-how til at føre det ud i livet? 
  • Har du svært ved at danne dig et overblik over hvor mange, og hvem der besøger din hjemmeside?

Tag kurset i brugen af CMS-systemet WordPress, som giver dig de bedste forudsætninger for at tage hånd om problemet. Du lærer om, hvordan du strukturerer, tilføjer og redigerer indhold på din hjemmeside, så den altid er opdateret, og derved skaber en god brugeroplevelse for dine besøgende. Du lærer om, hvordan du følger med i trafikken af besøgende på din hjemmeside, og hvad der skal til for at skabe en øget trafik.

Kurset strækker sig over et forløb på 5 dage, hvor vi løbende bygger din viden og dine færdigheder op, så du til sidst føler dig selvsikker i driften og vedligeholdelsen af din hjemmeside.

Det arbejder vi med: 
Dag 1: Hvad er WordPress? (Installation, forståelse for opbygningen af WordPress)
Dag 2: Tilføjelser/ændringer på hjemmesidens struktur og dets indhold
Dag 3: Hvad er SEO og hvorfor er det vigtigt?
Dag 4: Tilpasning af hjemmeside mhp. at understøtte SEO
Dag 5: Google Analytics (Dan dig et overblik over trafikken til din hjemmeside)

Kurset afsluttes med en prøve af en halv times varighed. Efter bestået AMU-prøve får du bevis på det, som du har lært.

HOLD
14-01-2022
Wordpress
Business UCH, Døesvej 76, Holstebro
5 dage Daghold

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til den administrative it-medarbejder, der skal medvirke i opbygningen af virksomhedens website.

Beskrivelse: Deltageren kan til brug for virksomhedens kommunikationsløsninger fremstille webløsninger med tekst, grafik og links ved hjælp af en web-editor eller et CMS. Deltageren kan medvirke ved afdækningen af virksomhedens internetbaserede kommunikationsbehov og vurdere den tekniske kodeopbygning af et site samt anvendelse af tekst, grafik, links, m.v. Deltageren har viden om internetnavigation, links og brug af hensigtsmæssige filnavne og filstrukturer.

Fagnummer: 48404 Opbygning af virksomhedens website I Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.203,00

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til den administrative it-medarbejder der arbejder eller skal arbejde med vedligeholdelse og opdatering af virksomhedens hjemmeside ved hjælp af administrative it-systemer og som arbejder inden for fx salg, markedsføring, kommunikation eller administration.Det anbefales, at deltageren har gennemført kurset "Opbygning af virksomhedens website I" eller har tilsvarende kvalifikationer.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende grundlæggende værktøjer og kodesprog til videreudvikling og vedligeholdelse af virksomhedens hjemmeside ved hjælp af en udvalgt web-editor.
Deltageren har således viden om værktøjer og kodesprog, som for eksempel HTML, dynamisk HTML og servermiljøer, der kan anvendes til udbygning og profilering af virksomhedens hjemmeside.

Fagnummer: 48405 Videreudvikling af virksomhedens website II Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 1.689,50
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus i enten Herning, Ringkøbing-Skjern, Skive eller Holstebro.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.892,50
Forbehold og information
AMU tilmeldingsbetingelser, tilskud og vilkår

Hvert AMU-kursus afsluttes med en test. Når testen er bestået udstedes et AMU-b...

Læs mere
Vejledning om tilmelding

Tilmelding til arbejdsmarkedsuddannelser og ansøgning om VEU-godtgørelse foregå...

Læs mere
Vær obs på!

Fra 1. august er det et lovkrav, at alle skolens adresser er tobaksfri. Det gæl...

Læs mere