Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Beskrivelse:
Du kan:
Klargøre og fremstille de mest forekommende og klassiske/typiske retter til restaurant, kantine og catering.
Tilsmage retter ud fra viden om de fem grundsmage og vurdere madens sensoriske kvalitet.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
Kompetencerne opnås inden for én af nedenstående kategorier:
______ Varme og lune retter, herunder anretninger
______ Smørrebrød, kanapéer og sliders
______ Salater, sandwich, saucer og dressinger.
Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Beskrivelse:
Du kan:
Anvende viden om egen smagssans og de fem grundsmage i planlægning af retter til restaurant, kantine og catering.
Nytænke klassiske/typiske retter og komponere nye garniturer, sе det æstetiske udtryk stemmer overens med et givent koncept.
Vurdere rettens/menuens kvalitet ud fra bæredygtige principper.
Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine hele måltidsoplevelsen.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
Kompetencerne opnеs inden for én af nedenstående kategorier:
_____ Varme og lune retter, herunder anretninger
_____ Smørrebrød, kanapéer og sliders
_____ Salater, sandwich, saucer og dressinger.