Produktion og kvalitetsudvikling af måltider

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.039,75

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter medarbejdere, som er beskæftiget med fremstilling af mad og måltider til børn, unge, vokse og ældre i forskellige institutionskøkkener. Kurset retter sig mod ufaglærte med erhvervserfaring og ernæringshjælpere, som ønsker at erhverve sig kompetencer som forberedelse til at blive faglært ernæringsassistent.

Beskrivelse: Du kan planlægge og gennemføre produktionen af måltider ud fra givne økonomiske vilkår og tage højde for anretning og servering af mad til forskellige målgrupper. Du kan herunder:
Selvstændig beherske metoder til planlægning, varemodtagelse og tilberedning af måltider ud fra et bæredygtighedsprincip.
Sammensætte sunde, nærende og velsmagende måltider på en kreativ måde.
Vurdere og udvikle kulinarisk kvalitet ved produktion, anretning og servering af måltider.
Selvstændigt sikre fødevarehygiejne ved udvikling og dokumentation for hygiejne- og egenkontrol i alle produktionsled.
Vejlede og formidle viden om sund og ernæringsrigtigt mad.

Fagnummer: 48687 Produktion og kvalitetsudvikling af måltider Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.039,75
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Forbehold og information
AMU tilmeldingsbetingelser, tilskud og vilkår

Hvert AMU-kursus afsluttes med en test. Når testen er bestået udstedes et AMU-b...

Læs mere
Vejledning om tilmelding

Tilmelding til arbejdsmarkedsuddannelser og ansøgning om VEU-godtgørelse foregå...

Læs mere
Forbehold!

Der tages forbehold for lovgivningsmæssige ændringer.

Læs mere