Ny inspiration til børnekost

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Ny inspiration til børnekost

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ufaglærte og faglærte personale beskæftiget med madfremstilling i produktionskøkkener.

Beskrivelse: Deltageren kan fremstille og passe forskellige former for surdej på baggrund af grundlæggende viden om surdej. Deltageren kan anvende surdej til at bage brød, madbrød og boller ud fra indsigt i bageteknik og ingrediensernes funktionelle egenskaber. Deltageren kan kvalitetsvurdere surdej og bedømme brød, madbrød og boller bagt med surdej med henblik på at udvikle smagen og tilgodese brugergruppernes ønsker og behov.

Fagnummer: 45944 Bagning med surdej i produktionskøkkener Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.412,80

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende et varieret udvalg af bønner og linser til at fremstille kreative, rustikke, sunde og velsmagende retter. Deltageren kan anvende bønner og linser, både friske og hel- og halvfabrikata, som en smagsfuld hovedingrediens eller som tilbehør i måltider og i retter. Deltageren kan udvælge og kvalitetsvurdere bønner og linser under hensyn til pris, miljø og ernæringsmæssige aspekter, herunder proteinets betydning for menneskets sundhed. Deltageren kan indkøbe, opbevare og klargøre bønner og linser korrekt samt beregne næringsværdien af de tilberedte retter.

Fagnummer: 46999 Bønner og linser - grønne proteiner i sunde retter Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.412,80