Måltidsmærket - planlægning af madproduktionen

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Mad til grupper med varierede behov for ernæring

Målgruppe: Kurset retter sig mod produktionsmedarbejdere og teamledere (ikke-faglærte og faglærte), der er beskæftiget inden for institutionskøkkenområdet.

Beskrivelse: Deltageren kan:
- Anvende viden om principperne i Måltidsmærket til planlægning af den daglige madproduktion.
- Anvende Måltidsmærkets principper i planlægningen af ugens mad og måltider med udgangspunkt i de givne basisråvarer og opskrifter.

Kompetencerne kan opnås i forhold til:
- Daginstitutioner
- Skoler
- Ungdomsuddannelser mv. og arbejdspladser

Fagnummer: 48721 Måltidsmærket - planlægning af madproduktionen Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 833,25