Måltidsmærket - planlægning af madproduktionen

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Kurset retter sig mod produktionsmedarbejdere og teamledere (ikke-faglærte og faglærte), der er beskæftiget inden for institutionskøkkenområdet.

Beskrivelse: Deltageren kan:
- Anvende viden om principperne i Måltidsmærket til planlægning af den daglige madproduktion.
- Anvende Måltidsmærkets principper i planlægningen af ugens mad og måltider med udgangspunkt i de givne basisråvarer og opskrifter.

Kompetencerne kan opnås i forhold til:
- Daginstitutioner
- Skoler
- Ungdomsuddannelser mv. og arbejdspladser

Fagnummer: 48721 Måltidsmærket - planlægning af madproduktionen Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 833,25