Lederuddannelsen for fødevarerbranchen

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Lederuddannelsen for fødevarerbranchen

Der tages forbehold for prisændringer i forhold til Finansloven 2019

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod bager- og konditormestre samt betroede medarbejdere beskæftiget i bageri, konditori og branchevirksomheder, og hvor der er direkte kundekontakt.

Beskrivelse: Deltageren kan:
Lave en analyse af eget bageri og arbejde med metoder til at videreudvikle dets koncept.
Udvikle bageriets koncept for brød, kager, desserter m.m. ud fra en forståelse for kundeønsker, købemønstre, trends og bagerfaglig udvikling.
Arbejde aktivt med mål for vejledning og service, som skal give kunder en oplevelse af kvalitet, når de handler i bagerbutikken.

Fagnummer: 47489 Konceptudvikling for bager og konditor Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 504,00 Uden for målgruppe: DKK 2.643,00

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte, der beskæftiger eller ønsker at beskæftige sig med salg og markedsføring i bageri og konditori, og som vil tilegne sig grundlæggende kompetencer i markedsføring overfor udvalgte kundesegmenter.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende værktøjer til markedsføring med henblik på at fremme kendskabet til egen bager- og konditorvirksomhed og øge salget af butikkens sortiment af brød, kager, desserter og konfekture. Deltageren kan udarbejde forslag til markedsføring af et udvalgt sortiment i bageri eller konditori målrettet et afgrænset kundesegment på basis af kendskab til målgrupper og segmentering af virksomhedens totale marked. Deltageren kan redegøre for fordele og ulemper ved brug af forskellige markedsføringsmetoder relateret til bager- og konditorvirksomhed. Deltagerne kan planlægge markedsføringsaktiviteter med baggrund i grundlæggende kendskab til markedsføringsloven.

Fagnummer: 42751 Markedsføring af bageri og konditori Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.436,50
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 744,00
Uden for målgruppe:
DKK 4.018,40
Forbehold og information
AMU tilmeldingsbetingelser, tilskud og vilkår

Hvert AMU-kursus afsluttes med en test. Når testen er bestået udstedes et AMU-b...

Læs mere
Vejledning om tilmelding

Tilmelding til arbejdsmarkedsuddannelser og ansøgning om VEU-godtgørelse foregå...

Læs mere
Forbehold!

Der tages forbehold for lovgivningsmæssige ændringer.

Læs mere