Kvalitetssikring i bagerier

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kager, desserter og fastfood.

Beskrivelse: Deltageren kan:
medvirke til at fastholde og udvikle en god og ensartet kvalitet i et bageri.
vurdere kvaliteten af råvarer og færdigprodukter i et bageri ud fra en bevidsthed om det gode håndværk og den gode smag.
arbejde systematisk med kvalitetssikring ud fra fastlagte standarder for produktudviklingen af brød, kager, desserter og fastfood.
udføre selvevaluering og følge op på kvalitetsmål ud fra måling af kundetilfredshed.

Fagnummer: 48132 Kvalitetssikring i bagerier Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.039,75
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.039,75
Forbehold og information
AMU tilmeldingsbetingelser, tilskud og vilkår

Hvert AMU-kursus afsluttes med en test. Når testen er bestået udstedes et AMU-b...

Læs mere
Vejledning om tilmelding

Tilmelding til arbejdsmarkedsuddannelser og ansøgning om VEU-godtgørelse foregå...

Læs mere
Forbehold!

Der tages forbehold for lovgivningsmæssige ændringer.

Læs mere