Konceptudvikling for bager og konditor

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod bager- og konditormestre samt betroede medarbejdere beskæftiget i bageri, konditori og branchevirksomheder, og hvor der er direkte kundekontakt.

Beskrivelse: Deltageren kan:
Lave en analyse af eget bageri og arbejde med metoder til at videreudvikle dets koncept.
Udvikle bageriets koncept for brød, kager, desserter m.m. ud fra en forståelse for kundeønsker, købemønstre, trends og bagerfaglig udvikling.
Arbejde aktivt med mål for vejledning og service, som skal give kunder en oplevelse af kvalitet, når de handler i bagerbutikken.

Fagnummer: 47489 Konceptudvikling for bager og konditor Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 504,00 Uden for målgruppe: DKK 2.643,00
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 504,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.643,00
Forbehold og information
AMU tilmeldingsbetingelser, tilskud og vilkår

Hvert AMU-kursus afsluttes med en test. Når testen er bestået udstedes et AMU-b...

Læs mere
Vejledning om tilmelding

Tilmelding til arbejdsmarkedsuddannelser og ansøgning om VEU-godtgørelse foregå...

Læs mere
Forbehold!

Der tages forbehold for lovgivningsmæssige ændringer.

Læs mere