GWO - Basic Technical Training (BTT)

BTT kursus - Basic Technical Training efter GWO standard

Få tre grundlæggende tekniske uddannelsesmoduler målrettet dig, der ønsker at arbejde i vindmølleindustrien. De tre moduler omhandler hydrauliske, mekaniske og elektriske systemer.

Når du tager kurset i Holstebro får du en praksis- og virkelighedsnær undervisning i en rigtig nacelle, nav og tilhørende vinge, som er opstillet i forbindelse med undervisningslokalet.

Når du har gennemført kurset Basic Technical Training (BTT) har du desuden fået viden om de farer, der opstår ved at arbejde på hydrauliske, mekaniske og elektriske systemer, men også hvordan man håndterer disse farer.

Med denne GWO BTT certificering og en GWO Safety certificering bliver du klar til at arbejde både on- og offshore i vindmølleindustrien. Vær obs på at fagsproget er engelsk og at undervisningen derfor som udgangspunkt er på engelsk. 

Til dig der søger kurset som ledig

Kontakt din lokale jobkonsulent og hør om dine muligheder. 
Management system certificat til UCH - GWO "Basic Technical Training" BTT standard
Hold
04-11-2019
Daghold
16-12-2019
Daghold
Kursusinformation

Kurset omfatter tre moduler:

HYDRAULICS (1,2 dage)
Grundlæggende hydraulik herunder Pascal’s lov, PPE, kendskab til hydrauliske systemer, pumper, tryk, kraftoverførsel, sensorer, forbindelser, olie, filtre etc. Det grundlæggende niveau relaterer til vindmøller og har fokus på personlig sikkerhed og sikkerhed generelt, herunder risikovurdering på hydrauliske installationer.

MECHANICAL (2 dage)
Grundlæggende mekanisk viden om vindmøllens hovedkomponenter: Fundament, tårn, nacelle etc. Kendskab til gear, bolte, boltspænding, svejsninger, værktøjer (måle og tilspænding), bremsesystemer, krøjesystemet, smøring, køling, eftersyn, relateret til vindmøller og med fokus på personlig sikkerhed og sikkerhed generelt.

ELECTRICAL (1,3 dage)
Grundlæggende el-lære, personlig sikkerhed og sikkerhed generelt, måleværktøjer, forebyggelse af uforudset opstart, elektriske komponenter: Motorer, relæer, dioder, transformatorer, sensorer etc., grundlæggende teori og diagramlære, vindmøllens elektriske system – funktion og hovedkomponenter.

Adgangskrav:

Der er ingen adgangskrav til Basic Technical Training. Hvis du skal fortsætte på GWO Basic Safety Training (BST) Onshore eller Offshore (som er et krav ved arbejde i vindmøller), så skal du være opmærksom på, at der er en øvre vægtgrænse for kursisten inkl. udstyr, der ikke må overstige 136 kg.

Certificering:

Du bliver certificeret i GWO WINDA efter gennemført kursus.

Kursisterne evaluerer efter hvert område:

Praktiske oplysninger:

Varighed: 5 dage
Undervisningstid: 08.00 - 16.00 

Der kan tilkøbes forplejning og overnatning

Priser/prices BTT:

Hent faktaark

Get fact sheet

Kursuspris
Kursusprisen er excl. moms og WINDA FEE. DKK 8.500,00
Kontakt os
image description
Charlotte Kastrup
Uddannelseskonsulent
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik

KursusCentret 
Uddannelsescenter
Holstebro

Døesvej 76 
7500 Holstebro

Tlf +45 99 122 222
kursus@ucholstebro.dk

UCH benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks.