Fremtidens økologiske køkken - modul 6

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Fremtidens økologiske køkken - modul 6

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig imod faglærte og ikke-faglærte medarbejdere beskæftiget med madproduktion i storkøkkener, cafeer, kantiner eller lign. der medvirker ved omlægning til 60 % økologisk madproduktion.

Beskrivelse: Deltageren kan medvirke til at udnytte køkkenets nuværende potentiale og fysiske forhold med tilhørende køkkenudstyr ved omlægning til en madproduktion, der er 60 % økologi og samtidig lever op til brugernes forventninger om mad med smag. Deltageren kan ved indkøb anvende rette kanaler til at finde godkendte økologiske leverandører, der lever op til køkkenets krav til mængde, kvalitet og økonomi. Deltageren kan medvirke til at indføre nye arbejdsgange og lægge strategi for køkkenets måltidsplanlægning af økologisk og velsmagende mad til forskellige målgrupper, der forebygger madspild og samtidig giver mulighed for opbygning og anvendelse af et godt forråd. Deltageren kan medvirke ved forandringsprocessen og motivere kollegerne til samarbejde og arbejdet med omlægningen til bæredygtig og 60 % økologisk storkøkkendrift. Deltageren kan varetage køkkenets kommunikation overfor brugerne og andre relevante interessenter i forbindelse med omlægningen til økologisk og bæredygtig storkøkkendrift.

Fagnummer: 47804 Omlægning til økologisk madproduktion Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.009,20

Målgruppe: Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, har adgang til uddannelsen.

Beskrivelse: På baggrund værdibaseret ledelse og kendskab til virksomhedens interessenter kan deltageren medvirke til at udvikle, formulere og implementere virksomhedens værdier. Med henblik på at sikre sammenhæng imellem virksomhedens værdier, visioner og mål kan deltageren agere som værdiagent herunder virke som kultur- og værdiformidler inden for eget arbejdsområde.

Fagnummer: 45368 Værdibaserede arbejdspladser Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.255,80