Diæter ved allergi og fødevareintolerance

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere og teamledere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge, tilberede og deklarere ernæringsrigtige måltider til personer med fødevareallergi/ intolerance.
Anvende specialprodukter i forhold til at undgå et givent allergen.
Anvende faktablade og varedeklarationer for anvendte halv- og helfabrikata i udarbejdelsen af deklarationer på de enkelte retter.

Kursets kompetencer opnås i forhold til:
___ Cøliaki/glutenintolerance
___ Mælkeallergi/laktoseintolerance

Fagnummer: 48792 Diæter ved allergi og fødevareintolerance Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.436,50