Chokoladefremstilling til professionel brug

Hold
23-11-2020
Chokoladefremstilling til professionel brug
UCH, Døesvej 70, Holstebro Døesvej 70
2 dage Daghold
Kursusinformation

"Inspiration til nye måder at dekorere med chokolade og nye opskrifter indenfor chokoladefremstilling"

2 kursusdage hvor der arbejdes med dekoration af chokolade. Du får indblik i grundlæggende teknikker og håndtering af chokoladen:

  • Temperering
  • Dyppe- og støbeteknikker
  • Kogning af fyldmasser
  • Fremstilling af pralinéer
  • Råvarekendskab
  • Holdbarhed, emballering, opbevaring

Chokoladedekorationerne kan anvendes til afpyntning af butikkens kager.

Vi bruger kun råvarer af bedste kvalitet!

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Beskrivelse: Deltageren kan fremstille forskellige typer af konfekt på basis af viden om chokoladetyper og råvarer ved fremstilling af chokolade til salg. Deltageren kan temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt samt koge fyldmasse. Deltageren kan kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter samt efterleve gældende hygiejneregler.

Fagnummer: 46930 Chokoladefremstilling til professionel brug Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.436,50
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.436,50
Forbehold og information
AMU tilmeldingsbetingelser, tilskud og vilkår

Hvert AMU-kursus afsluttes med en test. Når testen er bestået udstedes et AMU-b...

Læs mere
Vejledning om tilmelding

Tilmelding til arbejdsmarkedsuddannelser og ansøgning om VEU-godtgørelse foregå...

Læs mere
Forbehold!

Der tages forbehold for lovgivningsmæssige ændringer.

Læs mere