Brugerdreven måltidsudvikling

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Ledere og teamleder, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har erfaringer med ledelse og forandringsprocesser.

Beskrivelse: Du kan:
Udarbejde en strategi for indførelse af brugerdreven måltidsudvikling i en madproduktion på baggrund af viden om målgruppers livssituation, kulinariske tradition, forventninger og ernæringsmæssige behov.
Planlægge og lede forandringsprocessen i forbindelse med indførelse af brugerdreven måltidsplanlægning.
Udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne ved indførelse af brugerdreven måltidsplanlægning.

Fagnummer: 48788 Brugerdreven måltidsudvikling Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.039,75