Brugerdreven måltidsudvikling

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Ledere og teamleder, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har erfaringer med ledelse og forandringsprocesser.

Beskrivelse: Du kan:
Udarbejde en strategi for indførelse af brugerdreven måltidsudvikling i en madproduktion på baggrund af viden om målgruppers livssituation, kulinariske tradition, forventninger og ernæringsmæssige behov.
Planlægge og lede forandringsprocessen i forbindelse med indførelse af brugerdreven måltidsplanlægning.
Udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne ved indførelse af brugerdreven måltidsplanlægning.

Fagnummer: 48788 Brugerdreven måltidsudvikling Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.039,75
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.039,75
Forbehold og information
AMU tilmeldingsbetingelser, tilskud og vilkår

Nedlukning af fysiske kurser pga COVID-19 frem til og med 10. maj. Vi henviser ...

Læs mere
Vejledning om tilmelding

Tilmelding til arbejdsmarkedsuddannelser og ansøgning om VEU-godtgørelse foregå...

Læs mere
Forbehold!

Der tages forbehold for lovgivningsmæssige ændringer.

Læs mere