Bake off for professionelle bagere

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere, der arbejder professionelt med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Beskrivelse: Deltageren kan ud fra kendskab til forskellige fremstillingsmetoder producere et sortiment af dejprodukter, som kan køles og fryses. Deltageren kan arbejde med køle-, fryse- og optøningsteknikker og anvende bagehjælpemidler i relation hertil. Deltageren kan håndtere forskellige raske- og afbagningsteknikker samt dekoration af bake off-produkter. Deltageren kan kvalitetsbedømme færdige bake off-brød og identificere deres sensoriske egenskaber.

Fagnummer: 47822 Bake off for professionelle bagere Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.436,50
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.436,50
Forbehold og information
AMU tilmeldingsbetingelser, tilskud og vilkår

Hvert AMU-kursus afsluttes med en test. Når testen er bestået udstedes et AMU-b...

Læs mere
Vejledning om tilmelding

Tilmelding til arbejdsmarkedsuddannelser og ansøgning om VEU-godtgørelse foregå...

Læs mere
Forbehold!

Der tages forbehold for lovgivningsmæssige ændringer.

Læs mere