Forædling i industrislagtning

HOLD

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere beskæftiget med udbening, forædling og pakning af kødstykker inden for industrislagtning og fødevareindustri.

Beskrivelse: Deltageren kan:
under vejledning udføre detailudskæring af kødstykker og klargøre disse til marinering eller saltning.
udvælge, anvende og vedligeholde værktøj korrekt i forhold til arbejdsopgaver inden for forædling.
under vejledning udføre it-baseret og manuelle kalkulationer på aktuelle opgaver.
følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved opgaver inden for forædling.
efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne.

Fagnummer: 48126 Forædling i industrislagtning Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 2.951,15