HOLD
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere beskæftiget med udbening, forædling og pakning af kødstykker inden for industrislagtning og fødevareindustri.

Beskrivelse: Deltageren kan:
under vejledning udføre detailudskæring af kødstykker og klargøre disse til marinering eller saltning.
udvælge, anvende og vedligeholde værktøj korrekt i forhold til arbejdsopgaver inden for forædling.
under vejledning udføre it-baseret og manuelle kalkulationer på aktuelle opgaver.
følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved opgaver inden for forædling.
efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne.

Fagnummer: 48126 Forædling i industrislagtning Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.917,70
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus i enten Herning, Ringkøbing-Skjern, Skive eller Holstebro.
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.917,70
Forbehold og information
AMU tilmeldingsbetingelser, tilskud og vilkår

Hvert AMU-kursus afsluttes med en test. Når testen er bestået udstedes et AMU-b...

Læs mere
Vejledning om tilmelding

Tilmelding til arbejdsmarkedsuddannelser og ansøgning om VEU-godtgørelse foregå...

Læs mere
Vær obs på!

Fra 1. august er det et lovkrav, at alle skolens adresser er tobaksfri. Det gæl...

Læs mere