Har du mistet dit job?

Hvis du er blevet ledig, kan du hos UCH finde en lang række kurser, der styrker din jobprofil og giver dig et overblik over de kompetencer, du kan opkvalificere, så du hurtigt kan komme tilbage på arbejdsmarkedet.
 
Du har sikkert allerede modtaget tilbud om mange forskellige typer af forløb, og derfor er du i tvivl om, hvad du skal bruge dine nye muligheder for opkvalificering i helt op til seks måneder til.

Din fremtid - dit valg

På UCH tilbydes du en række spændende uddannelsesforløb på forskellige områder.
 
Du kan som ledig frit vælge mellem kurser inden for den samme erhvervsgruppe.
 
Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på 99 122 222 eller kursus@ucholstebro.dk Så kan vi aftale en kort, personlig samtale, der kan hjælpe dig med at afklare din videre vej på arbejdsmarkedet.
 
For at hjælpe dig har vi også sammensat nogle forløb, som vi har erfaring for, giver dig relevant viden inden for forskellige fagområder.
 
Har du for eksempel stor erfaring fra mange forskellige brancher, kan kurset "Kompetenceplan - Den personlige job- og uddannelsesplan" - være noget for dig.
 
Kurset forløber over to dage og henvender sig til dig, der gerne vil have mere struktur og et større overblik over dit arbejdsliv til dato for på den måde at kunne afgøre de muligheder, som der måtte være inden for nye brancher. Kurset er også relevant, hvis du har behov for kompetenceudvikling inden for din egen branche.

Vi står klar til at hjælpe

Har du nogle ønsker eller behov, så hører vi gerne fra dig. Du skal dog være opmærksom på, at dit jobcenter eller din A-kasse skal godkende dit valg af kurser, og derfor skal du kontakte os, før du kan blive tilmeldt.
 
Få mere viden om dine muligheder her - ug.dk.
 
Kontakt Kursusadministrationen for tilmelding.
 
Er du stadig i tvivl, eller har du flere spørgsmål? Så ring til os - vi hjælper dig gerne!
Nulstil søgningen

KursusCentret 
Uddannelsescenter
Holstebro

Døesvej 76 
7500 Holstebro

Tlf +45 99 122 222
kursus@ucholstebro.dk

UCH benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks.