Ernæringsrigtige retter - trin 1 og 2

HOLD

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
48819 - Ernæringsrigtige retter - trin 1

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Omsætte sundhedsmyndighedernes anbefalinger i fremstillingen af ernæringsrigtige retter.
Anvende viden om næringsstoffernes funktion i kroppen i planlægning af sundere mad.
Fremstille retter og specialkost, sе råvarernes næringsindhold i videst muligt omfang bevares.
Anvende viden om sæsonens rеvarer og næringsstoffernes forandring ved tilberedning og opbevaring af maden.
Vurdere næringsdeklarationer for enkeltretter og menuer.

Fagnummer: 48819 Ernæringsrigtige retter - trin 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40
48820 - Ernæringsrigtige retter - trin 2

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Anvende viden om sæsonens råvarer og næringsmæssige kilder til at sammensætte og fremstille ernæringsrigtige retter.
Sammensætte og fremstille ernæringsrigtige retter.
Anvende sensoriske redskaber til at optimere smagsoplevelsen.
Planlægge næringsrigtige menuer med kendskab til vitaminer og mineralers forekomst, betydning og optagelse i organismen.
Anvende relevante værktøjer til næringsberegning og varedeklaration af de fremstillede retter.
Formidle det sunde valg på menuen med udgangspunkt i de sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Fagnummer: 48820 Ernæringsrigtige retter - trin 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40