Branding af spisestedets menukort

HOLD

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Anvende spisestedets koncept, der udtrykkes fx i interiør, retter og værtskab, til at udvikle menuer og markedsføre virksomhedens menukort.
Anvende principperne i menu engineering til at analysere og udarbejde menukort målrettet spisestedets gæster.
Anvende menu engineering til at sammensætte menuer ud fra spisestedets retter, vine og andre drikkevarer.
Medvirke til synliggørelse af spisestedet på relevante medieplatforme ud fra kendskab til aktuelle sociale medier.

Fagnummer: 48841 Branding af spisestedets menukort Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 2.080,10