Bæredygtighed og miljø ved afvikling af events

HOLD
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med planlægning af små og store arrangementer og oplevelser for eksterne eller egne kunder. Måske arbejder du som koordinator/sekretær i private eller offentlige virksomheder, eller du arbejder måske med reklame, kommunikation, oplevelser, events, markedsføring - eller du arbejder på en anden måde kreativt med koncepter og events.

Beskrivelse: Deltageren har kendskab til og kan vurdere hensyn til økonomiske og miljømæssige konsekvenser i forbindelse med planlægning og gennemførelse af events.

Deltageren kan evaluere og vælge leverandører og samarbejdspartnere ved sammensætning af eventprogram og deltageroplevelse ud fra mærkningsordninger og certificeringer inden for bæredygtighed.

Deltageren kan udforme information og kommunikation omkring eventens bæredygtighed, samt strukturere arbejdet med bæredygtighed internt i eventorganisationen.

Fagnummer: 49891 Bæredygtighed og miljø ved afvikling af events Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.218,30